top of page

ONZE DIENSTEN

Jouw sociale media op een professionele manier aanpakken bestaat uit meerdere aspecten. Hier vind je hoe wij ermee aan de slag gaan.

STRATEGIE BEPALEN

Fien Maddens-band strategie.jpg

Na een kennismakend en verkennend gesprek, stellen we een strategisch marketingplan op. Binnen deze strategie valt ook de opstart van de door jouw gewenste sociale kanalen (Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok, Twitter,...) . Beschik je al over deze kanalen? Dan pakken we die grondig aan en zetten we de toon voor de correcte verderzetting van jouw pagina's.
Binnen deze formule doen we uitgebreid onderzoek naar de doelgroep, type content, frequentie van posts, concrete en meetbare doelstellingen, aanpak binnen de kanalen en de in te zetten kanalen voor jouw business.

2

BEHEER

Fien Maddens-band beheer.jpg

Hierbij nemen we het beheer van jouw sociale kanalen (Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok, Twitter,..) voor onze rekening. Samen bepaalden we in de strategie al hoe vaak en welke content er gepost zal worden. Dit gieten we concreet in een contentplanning. Na jouw goedkeuring zorgen we voor het posten van deze inhoud. Dit valt onder een abonnementsformule. De formule kies je afhankelijk van hoe veel en hoe vaak je wenst te delen.

  • BEGINNER

    • max 2 kanalen, max 5 posts/maand

  • GEVORDERD

    • max 3 kanalen, max 10 posts/maand

  • PROFESSIONEEL

    • max 4 kanalen, max 20 posts/maand

3

EENMALIGE PROJECTEN

Fien Maddens-band eenmaloge projecten.jpg

Ook voor eenmalige projecten kan je bij Fien Maddens terecht. Denk maar aan een speciale campagne waarbij je influencers inzet. Of een weggeef-actie die je op een leuke manier wil aanpakken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

4

GRAFISCH, WEB & MEER

Fien Maddens-band web.jpg

Bent u op zoek naar een partner voor al uw grafisch werk? Wij helpen u met een nieuwe website, een nieuw logo, belettering van uw wagenpark, gevelbelettering, promokledij, fotografie, bedrukking en zoveel meer...

Aarzel niet om ons te contacteren.

BEHEER
EENMALIG PROJECTEN
GRAFISCH

Let's Work Together

Samen schrijven we een succesvol online verhaal en stimuleren we jouw business naar een hoger niveau. 

bottom of page